Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Svačinka špenátová 100 g AMUNAK

Kód: 752045CL
44 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špenátová pomazánka. Díky praktickému balení se hodí na výlety, do práce nebo do školy. Tento český výrobek neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na něm i celiaci a vegani.

Specifikace

Namazat ji můžete na kvalitní pečivo nebo na krekry. Výborně chutná v kombinaci s čerstvou zeleninou. Děti si na ní pochutnají jako na zdravé rostlinné svačince.

Vykouzlíte z ní i pohoštění na oslavy nebo pro nečekanou návštěvu. Stačí namazat na kousky pečiva, ozdobit čerstvou zeleninou a třeba olivami, a zdravé a chutné kanapky jsou na světě. Díky kompletně rostlinnému a bezlepkovému složení si na ní pochutnají nejen vegani, ale i celiaci.

Využití:

  • pomazánka - pečivo namazané s touto pomazánkou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • nádivka - díky výrazné chuti můžete pomazánku přidat do vaší klasické nádivky
  • slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete pomazánkou

Česká potravinářská firma Amunak dbá na zdraví a spokojenost svých zákazníků, produkuje vegetariánské, veganské a bezlepkové výrobky. Základ výrobků tvoří především luštěniny, obiloviny, zelenina a ovoce. Společnost nevyrábí z GMO surovin ani z palmového oleje.

Složení

Špenát 70 %, voda, rostlinný olej řepkový, hrachová bílkovina, bramborový škrob, rajčatový prášek, cibule, mořská sůl, zahušťovadlo: guma Euchema, guma guar, xanthan, SÓJOVÁ bílkovina, česnek.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):450kJ/111kcal. Tuky: 9,9 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,83 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 3,53 g. Sůl: 1,47 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě 2–8 °C. Po otevření skladujte do 8 °C max. 48 hodin.
Legislativní zařazení: Rostlinná alternativa pomazánky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: