Svačinka valašská 100 g AMUNAK
Kód: 752005CLDetailní popis produktu
Zeleninová pomazánka s fazolemi a pohankou. Díky praktickému balení se hodí na výlety, do práce nebo do školy. Tento český výrobek neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na něm i celiaci a vegani.Specifikace
Namazat ji můžete na kvalitní pečivo nebo na krekry. Výborně chutná v kombinaci s čerstvou zeleninou. Děti si na ní pochutnají jako na zdravé rostlinné svačince.
Vykouzlíte z ní i pohoštění na oslavy nebo pro nečekanou návštěvu. Stačí namazat na kousky pečiva, ozdobit čerstvou zeleninou a třeba olivami, a zdravé a chutné kanapky jsou na světě. Díky kompletně rostlinnému a bezlepkovému složení si na ní pochutnají nejen vegani, ale i celiaci.
Využití:
- pomazánka - pečivo namazané s touto pomazánkou stačí ozdobit kousky zeleniny
- nádivka - díky výrazné chuti můžete pomazánku přidat do vaší klasické nádivky
- slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete pomazánkou
Česká potravinářská firma Amunak dbá na zdraví a spokojenost svých zákazníků, produkuje vegetariánské, veganské a bezlepkové výrobky. Základ výrobků tvoří především luštěniny, obiloviny, zelenina a ovoce. Společnost nevyrábí z GMO surovin ani z palmového oleje.
Složení
Fazole 44 %, pohanka 29 %, voda, rostlinný olej řepkový, cibule, mořská sůl, SÓJOVÁ bílkovina, zahušťovadlo: guma guar, xanthan, koření, paprikový extrakt, glukózový sirup, antioxidant: askorban sodný, aroma.Příprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):675kJ/173kcal. Tuky: 10,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,78 g. Sacharidy: 9,1 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 4,3 g. Sůl: 1,2 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě 2–8 °C. Po otevření skladujte do 8 °C max. 48 hodin.
Legislativní zařazení: Rostlinná alternativa pomazánky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.