Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Veganská alternativa gyros & kebab 150 g GOODY FOODY

Kód: 742049CL
57 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Alternativa masa ze sóji a pšenice. Tato úprava je ideální jako náhražka do gyrosu či kebabu. Má vysoký obsah bílkovin a je zdrojem vlákniny. Rychle a snadno připravíte na pánvi nebo v mikrovlnné troubě. Od slovenského výrobce.

Specifikace

Ať už jste vegetarián nebo jen chcete zkusit něco nového, alternativy masa od Goody Foody Vám jistě zachutnají. Jsou připravovány podle originální receptury, neobsahují GMO, jsou zdrojem vlákniny a mají vysoký obsah bílkovin.

Goody Foody patří pod společnost ALFA SORTI s.r.o. Jedná se o slovenského výrobce veganských produktů. Díky vlastnímu vývoji receptur připravují produkty přesně podle chuti. Všechny ingredience mají od 100% ověřených certifikovaných dodavatelů z Evropy. Sami si zpracovávají sójovou mouku, nakupují jen od ověřených dodavatelů bez GMO.

Složení

Rostlinné bílkoviny 90 % (PŠENIČNÁ, SÓJOVÁ), řepkový olej, rajčatový prášek, koriandr, česnek, saturejka, petrželová nať, cukr, jedlá sůl, hrachová vláknina, stabilizátor methylceluloza, kvasnicový extrakt, sladový výtažek JEČNÝ, zázvor, paprika, chilli koření, pepř, kořeninové extrakty, antioxidant kyselina citronová

Příprava

Výrobek vyberte z vakuového obalu: a) v mikrovlnné troubě ohřívejte cca 1 minutu při výkonu 700W, b) ná pánvi bez oleje ohřívejte cca 1 minutu občas promíchejte. Vhodné také pro přímou konzumaci bez ohřevu.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1117kJ/267kcal. Tuky: 17 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 2,2 g. Sacharidy: 4,9 g. z toho cukry: 2,1 g. Bílkoviny: 21,3 g. Sůl: 1,5 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě od 2 °C - 6 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.
Legislativní zařazení: Bezmasý výrobek s marinádou gyros, tepelně upravený.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: