Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Vegi steak konšpenátek 150 g VETO ECO

Kód: 712128CL
59,90 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto veganské karbanátky vynikají pro své pestré rostlinné složení. Vyrobeny jsou ze spousty druhů zeleniny, přidané v nich je i úžasné konopné semínko. Konzumovat je můžete po ohřátí nebo je připravujte na grilu, dosáhnete tak křupavé kůrky a vláčné konzistence karbanátku.

Specifikace

Společnost VETO ECO s.r.o. sídlí v Kladně. Společnost navázala na firmu Pavel Petráček VETO založenou v roce 1992. Jejím cílem bylo propagovat tehdy nepříliš známou sóju. Za tím účelem vybudovali výrobní prostory a nakoupili špičkovou japonskou technologii pro výrobu tofu. Počáteční výroba probíhala pod dohledem japonského odborníka, který zasvětil pracovníky do tajů tradičních japonských postupů výroby. Slogan společnosti zní: „pro radost ze zdraví". Nepoužívají konzervanty, umělá barviva ani aromata.

Sója má jednu mimořádnou vlastnost. Obsahuje kompletní bílkoviny, tedy se všemi aminokyselinami, které naše tělo potřebuje. Podíl bílkovin je navíc vysoký - asi 35 %. Vysoká výživná hodnota sóji předurčuje tuto plodinu k tomu, aby nasytila stále rostoucí lidskou populaci. Více o sóje se dočtete v našem článku.

Složení

Voda, tofu (SÓJA, nigari), SÓJOVÁ bílkovina, olej řepkový, špenát 4 %, knopné semínko 4 %, kapusta, brambory, OVESNÁ vláknina, mrkev, CELER, květák, smažená cibule (cibule, PŠENIČNÁ mouka, palmový olej), brokolice, petržel, pórek, drožďový extrakt, zahušťovadla: (metylcelulóza, karagenan, konjakov guma), HOŘČICE, koření, sůl.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):807kJ/193kcal. Tuky: 11,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 9 g. z toho cukry: 2,9 g. Bílkoviny: 9,2 g. Sůl: 0,9 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě 1-7 °C.
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: