Sušené plody vinné révy. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u jiných druhů rozinek.
Lískové oříšky v biokvalitě se skvěle hodí na přípravu sladkých dezertů, budou vám ale chutnat i v salátu nebo třeba v rizotu. Lze z nich připravit dokonce máslo.
Vzácné a výtečné makadamové ořechy. Mají velmi jemnou máslovou chuť a jsou příjemně křupavé. Skvělá svačina, která nepotřebuje upravovat. Vhodné na přípravu ořechového krému a...
Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť. V kombinaci s jogurtovou sladkou polevou jsou výtečnou pochoutkou. Hodí se jako svačinka a na zahnání mlsných chutí.
Neloupané konopné semínko v biokvalitě. Skvěle se hodí pro přípravu jemného konopného nápoje, z něj si můžete vyrobit kaše, smoothie nebo dokonce výtečnou zmrzlinu.
Směs sušeného ovoce a ořechů v biokvalitě. Vhodná k přímé konzumaci, jako součást zdravé snídaně nebo svačiny. Může se přidávat do cereálních směsí nebo moučníků.
Mandle jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají typickou jemnou sladkou chuť, takže se dají jíst samotné. Připravíte z nich ale i sladké dobroty a exotické speciality.